Wat is bioresonantie?

Bioresonantie is een niet-invasieve manier van behandelen. Bij bioresonantie gaan we frequenties in het lichaam uitmeten en eventueel bijsturen. Elke weefselstructuur heeft zijn eigen ‘gezonde’ frequentie/trilling. Als deze frequentie een disbalans vertoont, gaan we hierop inspelen. De frequentie kan verstoord raken door bv. (chronische) stress, straling, ongezonde luchtkwaliteit, … Daardoor kunnen er allerlei verschillende soorten disbalansen en ziektes ontstaan.

De miHealth is een apparaat waarmee je kan behandelen via bioresonantie. Hiermee kunnen we het lichaam gaan uitmeten – van alle verschillende weefsels in het lichaam: van spieren tot gewrichten, van botten tot organen, van cellen tot het zenuwstelsel of zelfs mentale aspecten zoals trauma’s en de chakra’s.

Hoe gebeurt dit uitmeten en behandelen via bioresonantie precies?

Alles rondom ons bestaat uit golven (energie). Denk bijvoorbeeld aan wifi, telefoneren of het gebruik van een afstandsbediening. Ook in ons lichaam vindt er heel wat communicatie plaats via elektromagnetische golven om alle processen, denk aan allerlei hormonale en stofwisselingsprocessen, juist te laten verlopen. Dankzij de elektroden van de miHealth kan bij verstoringen opnieuw de juiste informatie – trillingsfrequenties – via elektromagnetische golven aan het verstoorde lichaamsdeel gegeven worden.

Behandelmogelijkheden

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je kan behandelen via bioresonantie met de miHealth.

Je kan een ‘full body scan’ laten maken waarbij je het ganse lichaam uitmeet om een duidelijk beeld te krijgen van de op dat moment aanwezige disbalansen, waarna we deze heel gericht kunnen gaan behandelen. Ik maak hier dan ook telkens een overzichtelijk en uitgebreid verslag van, zodat je dit voor jezelf of je dier nog eens rustig kan nalezen.

Daarnaast kan je ook symptomatisch gaan behandelen in geval van een duidelijk ziektebeeld of situatie zoals een schaafwond, snotneus, ter voorbereiding op een spannende gebeurtenis zoals een wedstrijd enz.

Ten slotte gebruik ik de miHealth ook soms heel lokaal als extraatje tijdens een behandeling met guasha of aromatherapie. Dit bijvoorbeeld om een bepaalde spier die erg vast zit nog beter te kunnen behandelen of op een bepaald chakra nog op een dieper niveau te kunnen werken.

Belangrijk: Zowel paarden, honden, katten als mensen kunnen via bioresonantie worden gescand. We kunnen bij alle (overige) diersoorten ook symptomatisch gaan behandelen.

Ondersteuning bij fysieke en mentale problemen

De miHealth kan heel veelzijdig worden ingezet. Een kleine greep uit de fysieke en mentale problemen waarbij de miHealth kan ondersteunen zijn:

  • spijsverteringsproblemen
  • ademhalingsmoeilijkheden
  • stress
  • hoefbevangenheid
  • spierproblemen
  • verwerking van trauma’s
  • huidproblemen zoals zomereczeem


  • Let op: een scan met de miHealth is geen vervanging van een diagnose door een arts of dierenarts. Het is daarentegen wel een prachtige manier om beter inzicht te krijgen in je eigen gezondheid of die van je dier en hierin op een holistische wijze te ondersteunen.

Twijfel je of ik jou kan helpen? Neem gerust even contact op!

Tarieven

Full-body scan + behandeling + verslag
– humaan
– paard
– hond
– kat
110 EUR
Vervolgbehandeling
– mogelijkheid alle dieren
– humaan

60 EUR
45 EUR
Symptomatisch behandelen dier
Symptomatisch behandelen humaan
60 EUR
45 EUR
Incl. aromatherapie, excl. vervoerskosten (0,35 EUR/km)